Foxy's sexzoekmachine
 
Home - Erotische Verhalen - Nieuwe Sexsites - Foto Galerie - Sex Webcams - Linkpartners - Zoekmachine op je site - Sitemap

erotische verhalen

 Foxy's sexzoekmachine


Een leuk feestje

Lidwien was woedend! Ze klemde haar mes en vork vast of ze ze wilde fijnknijpen. De warme prak op haar bord zag er afschuwlijk uit. Het laatste waar ze trek in had. "Je bent om twaalf uur thuis," had haar vader gezegd. "Anders ga je helemaal niet uit."
sputterend had ze toegegeven, twaalf uur, dan begint het net leuk te worden. Ze was verdomme zeventien, haar vriendinnen zouden haar uitlachen en doorfeesten, om een leuke jongen was natuurlijk helemaal geen kans. Waarom moest uitgerekend zij zo'n ouderwetse vader hebben.
Haar broertje zat erbij te giechelen, ze had zin om het mispunt een harde klap te geven. Na het eten ging ze naar boven om zich voor te bereiden. Ze deed de deur van haar kamer op slot en kleedde zich uit. Naakt ging ze voor de spiegel zitten, afgezien van de ontevreden trek op haar gezicht mocht ze er best wezen. Haar lange stijle blonde haar omlijste haar gezicht, ze dwong zich te glimlachen, probeerde er onweerstaanbaar uit te zien. Over een paar jaar zou ze waarschijnlijk even grote borsten hebben als haar moeder. Ze legde even haar handpalmen eronder en tilde ze een stukje op. Ja, ze waren mooi, jongens keken ernaar, probeerden er zogenaamd per ongeluk aan te zitten. Meisjes waren er jaloers op. Haar vingers dwaalden naar haar tepels die zich vrijwel meteen verharden. Ze was opgewonden. "Twaalf uur." mompelde ze, "dat zullen we nog wel eens zien."
Daarop trok ze een beha aan en een blousje met een kanten kraagje. Ze moest wat zoeken tot ze de juiste rok vond. Nadat ze was aangekleed maakte ze zich op, niet te zwaar, ze hoorde haar ouders al bezwaar maken. Ze keek op het wekkertje bij het bed, ze moest opschieten, over tien minuten kwam Joke haar halen. Joke was haar beste vriendin en in alles het tegenovergestelde. Ze had korte donkere krulletjes en was klein van stuk, een echt brutaal krengetje. Hoewel niet echt knap straalde ze iets opwindends uit zodat jongens voor allebei de meisjes even hard vielen.
Een uur later zaten ze op het feest. Drie meisjes dansten op de muziek maar de meeste jongens en meisjes zaten verspreid in de huiskamer te praten en te drinken. Lidwien kende ongeveer de helft van hen. Naast har kwam een jongen zitten die nadat hij haar had gevraags hoe het ging meteen over zichzelf begon te vertellen. Ze draaide zich demonstratief de andere kant op om met Joke te praten. De jongen droop af. Paul, de jongen die het feest gaf zette een andere cd op, zijn ouders waren het weekend weg zodat hij het huis voor het feest beschikbaar had. Joke trok Lidwien mee naar boven om in de badkamer hun makeup bij te werken.
"Wat vind je van Freek?" vroeg Joke, "hij kijkt de hele tijd naar je."
Lidwien bloosde, ze had het wel gemerkt. "Ik zie wel wat in Paul" zei Joke, "Je kan enorm met hem lachen." Toen ze de badkamer weer verlieten hoorden ze een onderdrukt gegiechel uit een van de slaapkamers. Joke legde een vinger op haar lippen en wenkte haar vriendin. Met z'n tween luisterden ze nu aan de deur. Nu was het duidelijker, ze herkenden de stem van Petra die daar blijkbaar met haar vriend lag te rollebollen. Joke ging op haar hurken zitten en keek door het sleutelgat. Petra had haar T-shirt naar boven geschoven waardoor haar borsten te zien waren. De jongen was ze aan het zoenen en likken. Intussen had ze zijn lul uit zijn gulp gehaald en trok hem af. Ineens werd Joke op haar schouder getikt. Het was Paul. "Wat moet dat?" vroeg hij.
"Kijk zelf maar" zei ze schalks. Paul hurkte ook en om beurten keken ze door het sleutelgat. Terwijl Paul gluurde was Joke in zijn oor aan het fluisteren.
Lidwien ging weer naar beneden, ze was opgewonden, in de huiskamer aangekomen ging ze recht op Freek af. "Ga je mee?" vroeg ze. Hij ging mee. Enigzins verbaasd want meestal was ze zo verlegen. Voor hem uit liep ze de trap op zodat hij een goed uitzicht had op haar in de rok bewegende achterwerk. Boven op de overloop waren Joke en Paul aan het zoenen, hij had haar brutaal tussen de benen gegrepen. Zijn hele hand zat in haar slipje, ze reed er zuchtend tegen op. Lidwien trok Freek mee in een vrije slaapkamer, zo te zien die van Paul en trok hem meteen tegen zich aan. Hij zoende haar op haar mond. Hun tongen dansten en kronkelden om elkaar heen. Ze voelde zich heet worden. Zijn handen gingen verkennend over haar billen en verdwenen al snel onder haar rok. Ze duwde haar grote borsten tegen hem aan. Hij voelde de zachtheid ervan. Zijn erectie klopte pijnlijk in het strakke kruis van zijn broek. In de kamer ernaast hoorden ze ineens Petra hijgen dat ze klaarkwam, ze kreunde en jammerde, God wat maakte die griet een herrie, het wond hen beiden op. Freeks hand bevoelde nu haar drijfnatte poes, liet twee vingers in en uit glijden, Lidwien beet in z'n oorlelletje.
Even later rolden ze op het bed. Ze hadden haast. De jongen trok haar slipje uit en slingerde het de kamer in. Lidwien had haar bloesje al open en haar borsten uit haar beha gehaald. Grommend viel hij aan op haar grote prammen, kneedde ze en likte aan de stijve tepels, er speels zachtjes in bijtend. Zij maakte zijn gulp open en bevrijdde zijn harde orgaan, een seconde later gleed hij in haar, ze stootte haar bekken omhoog om hem zo diep mogelijk te voelen. En hand wrong ze tussen hen in om met haar klitje te spelen. Freek lag als een bezetene op haar te raggen. Zij moedigde hem aan: "Vooruit joh!" siste ze in zijn oor, "geef 't me, naai me plat met je grote lul, geef 'm van katoen", intussen wild haar klit wrijvend. Ineens voelde ze het aanrollen. Ze verstrakte, kneep haar schede dicht om zijn stotende paal. ze gaf een gil, voelde de jongen sidderen, hij spoot. Ze persten zich zo dicht mogelijk tegen elkaar aan. Langzaam ontspande ze.

Bezoek ook eens onze top sex sites...
Top Sexsites | Amateurs | Gay | Lesbisch | Film en Video | SM | Tieners | Hardcore

Copyright © Foxy.nl - All rights reserved