Foxy's sexzoekmachine
 
Home - Erotische Verhalen - Nieuwe Sexsites - Foto Galerie - Sex Webcams - Linkpartners - Zoekmachine op je site - Sitemap

erotische verhalen

 Foxy's sexzoekmachine


Liesje plast

Af en toe gingen Anja en Liesje de kroeg op de hoek in, niet al te vaak, het was nogal een mannig café en wie zou graag de kerels de kost geven die uitgesproken vervelend worden als ze een slok op hebben maar af en toe hadden ze daar net zin in. Lieten zich trakteren op veel bier en zich vertellen dat ze zulke mooie ogen hadden en dat hun haar zo leuk zat. Waarna ze, meestal slap van het lachen, weer met z'n tweeen naar huis gingen.
Het was op zo'n avond, al aardig tegen sluitingstijd. Een zeer hardnekkige en zeer dronken vent en de barman Bart, een bijzonder brede en goedmoedige jongen die er altijd op toezag dat er geen vrouwen tegen hun zin werden lastig gevallen, Liesje kreeg van de steeds onsamenhangender versierpraatjes van de dronken bink zo de slappe lach dat ze in haar broek plaste. In de euforie van de reuzepret voelde ze dat haar plas haar onderbroekje doorweekte en warm uitvloeide in haar strakke spijkerbroek zonder dat ze er iets aan kon doen. Ze had Anja's hand gepakt en drukte die stevig terwijl haar lach uitstierf. Anja keek haar strak in haar ogen. "An," fluisterde Liesje tegen haar vriendin. "An, ik geloof dat ik kom, blijf me aankijken."
Anja bleef haar aankijken, stevig haar hand vasthoudend. Liesje kromp even ineen in de hevigheid van haar orgasme. "IK geloof dat we beter kunnen gaan," zei Anja. Liesje knikte, ze had zich nog nooit zo kwetsbaar en hulpeloos gevoeld, en tegelijk zo intens geil.


Bezoek ook eens onze top sex sites...
Top Sexsites | Amateurs | Gay | Lesbisch | Film en Video | SM | Tieners | Hardcore

Copyright © Foxy.nl - All rights reserved