Foxy's sexzoekmachine
 
Home - Erotische Verhalen - Nieuwe Sexsites - Foto Galerie - Sex Webcams - Linkpartners - Zoekmachine op je site - Sitemap

erotische verhalen

 Foxy's sexzoekmachine

Voyeur niet ongewenst

In de trein zat Joost uit het raam te kijken maar zijn gedachten waren niet bij het voorbijglijdende landschap, hoe mooi dat ook was in de late schemering. Er zat een onrustig gevoel in zijn buik. Hij was op weg naar Frank en Lisette die hij nog nooit gezien had, hij was via een telefonische advertentie met ze in contact gekomen. Ze bleken qua voorkeur goed op elkaar aan te sluiten en hadden deze afspraak gemaakt, juist het onbekende was spannend. Het was al donker toen Joost uitstapte. Hij was blij dat hij een routebeschrijving had gekregen, want het was niet makkelijk te vinden. Na een wandeling van een goed kwartier kwam hij in de aangeduidde straat, een dubbele rij ééngezinswoningen met allemaal dezelfde voortuintjes. Bij nummer 37 sloeg hij het tuinpaadje in. De voordeur was niet dicht, ze hadden zich dus aan de afspraak gehouden. Hij ging zachtjes naar binnen en sloot de deur geruisloos achter zich. De spanning in zijn buik werd sterker, zijn lul begon zich geleidelijk te verstijven. Zo min mogelijk gerucht makend sloop hij de trap op. Hij hoorde een vrouw kreunen en zuchten. Hij oriënteerde zich op het geluid. Haar zuchten was overgegaan in hijgen, het wond hem ongelooflijk op, zijn nu keiharde kloppende paal stond pijnlijk in het strakke kruis van zijn broek. Hij opende de deur waar het geluid ontegenzeggelijk vandaan kwam en gluurde naar binnen. Het was een vrij grote slaapkamer, wat schemerig verlicht. Op het bed lagen een man en een vrouw te neuken.

Hij lag bovenop haar te pompen in een razend tempo, de vrouw had armen en benen om hem heen geslagen en stootte haar bekken omhoog om hem zo diep mogelijk te voelen. Ze gingen volledig op in hun woeste neukpartij en uit niets bleek dat ze in de gaten hadden dat ze werden gade geslagen. De vrouw jammerde en hijgde dat ze kwam. Joost bevrijdde zijn loeistrakke paal uit zijn broek en nam hem in zijn vuist, er voorzichtig mee spelend. In het bed veranderden ze van positie, de vrouw draaide zich om en ging op handen en knieën zitten met haar gezicht naar de deur, ze was mooi, haar lange blonde haar sliertte over haar verhitte gezicht. Joost zag haar zware borsten onder haar heen en weer zwaaien. Ze moest hem kunnen zien, ook al stond hij in het donker. Ze werd van achteren bestegen door de man. Joost zag zijn grote en zeer stijve deel voor hij in haar binnendrong. De blonde vrouw gaf een gil en liet haar bovenlichaam op het bed vallen, waardoor haar grote prammen plat werden gedrukt. De man had haar bij haar heupen gegrepen en begon haar woest te neuken. Af en toe liet hij zijn vlakke hand op haar billen kletsen wat haar gilletjes ontlokte. Onwillekeurig was Joost steeds verder de kamer in gekomen. De kreunende vrouw wenkte hem dichterbij. Als in trance kwam hij naar het bed toe, zijn stramme paal uit zijn gulp naar voren priemend. Aan het voeteneind van het bed staand rukte hij zich af. De vrouw wenkte hem nog eens en hij werkte zich nog wat verder naar voren. Joost kwam tegen het bed aanstaan en duwde zijn onderlichaam naar voren zodat ze hem in haar mond kon nemen. Ze zoog hem allerverukkelijkst af. Draaide haar tong rond zijn eikel terwijl ze haar hoofd van voor naar achteren bewoog. Haar holle wangen bezorgden hem ongekende sensaties, hij was wel vaker goed gepijpt maar deze griet was een natuurtalent. Bovendien wond de situatie hem op. Hij werd afgezogen door een vrouw die hij nog nooit had gezien die bovendien een beurt kreeg van een man die hij ook nog nooit gezien had. Hij voelde zijn ballen zich steeds strakker aantrekken, probeerde aan ijswater en parkeerbeheer te denken maar toen haar man zijn kloppende orgaan uit haar trok, haar een stel harde kletsen op haar blanke billen gaf en zich vervolgens brullend leegspoot kon hij zich niet langer inhouden. Hij ging af als een kanon. Ze liet hem glippen en zijn gloeiende straal spoot over haar gezicht. De dikke witte gelei zat tot in haar haar en droop van haar wangen. Van achter had haar man zich kwak na kwak geleegd op haar trillende kont, de spetters zaten tot ver op haar rug.
De man stond op uit het bed en gaf Joost een hand. "Frank." stelde de man zich voor. "Maar dat had je al begrepen, goed dat je gekomen bent." De vrouw ging rechtop zitten en sloeg haar armen om zijn nek en trok hem naar zich toe. "Hoi lieve Joost," zei ze, "blij dat je er bent." Ze zoende hem vol op zijn mond, liet haar tong naar binnen glijden. Zonder dat hij het merkte begon zijn lid alweer te rijzen. "Lisette," zei Frank, "Je bent onverbeterlijk." Hij was ook alweer met zijn lul aan het spelen. Joost ging op de rand van het bed zitten. Lisette hijgde in zijn oor: "Kom schat, pak mijn borsten, knijp in de tepels, maak me geil." Hij kneedde haar zware tieten, de zachte rondingen ervan wonden hem geweldig op, hij bevingerde de tepels, kneep er zachtjes in. "Knijp maar harder," zei Frank, "dat vind ze het einde." Hij smeerde intussen zijn hardgeworden pik in met een glijmiddel. "Kom maar hier meisje," zei hij en liet haar op zij schoot zakken waarbij hij zijn strakke lat in haar poepertje duwde. Ze begon op en neer te wippen en nam opnieuw de pik van Joost in haar mond. Deze bleef intussen hard in haar tepels knijpen en met haar zwaaiende borsten spelen. De zuchtende en steunende geluiden die ze, hoewel gesmoord, maakte, wezen erop dat ze alweer aardig op weg was. Frank speelde intussen met haar klitje zodat ze van alle kanten tegelijk bediend werd. Opeens liet ze naar adem happend Joosts pik uit het mond glijden en kwam jankend klaar, wild met haar hoofd schuddend. Frank haalde haar van zich af en slingerde haar op het bed, waar ze zich wild ging liggen vingeren. De mannen rukten zich naast elkaar staand af, al snel kwamen ze klaar en kwakten hun warme zaad over Lisettes buik en borsten die overdekt werden met lillend sperma. Terwijl ze werd besproeid kwam ze op haar vingers voor de derde keer, ze worstelde met haar bekken en kwam met korte, hese gilletjes.
Ze voelde zich besmeurd, ze voelde zich heerlijk.
Na uitgehijgd te zijn ging ze douchen. "Een borreltje Joost?" Vroeg Frank, "een beetje pauze hebben we wel verdient, Lisette is zich nu aan het poetsen, maar ze is nog zo geil als wat. Ik ben bepaald een liefhebber maar haar bijbenen valt niet mee." Joost knikte, hij bedacht ineens dat hij nog geheel gekleed was, alleen zijn zich verslappende orgaan hing wat potsierlijk uit zijn broek. Even later zaten ze aan de borrel. Lisette kwam naakt en fris uit de badkamer. Joost bewonderde nogmaals haar prachtige lijf. Het werd nog erg gezellig en zeer laat.

Bezoek ook eens onze top sex sites...
Top Sexsites | Amateurs | Gay | Lesbisch | Film en Video | SM | Tieners | Hardcore
Copyright © Foxy.nl - All rights reserved